La Résistance!
Välkomna!

Detta är den officella sidan för NHL-laget La Resistance. Ett storsatsande lag med rötter hos GamereactorSE. Ta en titt och bli medlem i vårat forum vetja. Om du redan är medlem se till att logga in!


Join the forum, it's quick and easy

La Résistance!
Välkomna!

Detta är den officella sidan för NHL-laget La Resistance. Ett storsatsande lag med rötter hos GamereactorSE. Ta en titt och bli medlem i vårat forum vetja. Om du redan är medlem se till att logga in!
La Résistance!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nyhet - 27 Juli 2009

Go down

20090728

Post 

Nyhet - 27 Juli 2009 Empty Nyhet - 27 Juli 2009
Med stormsteg närmar sig lanseringsdatumet för NHL 10. Och som vanligt under Silly Season-tiderna går telefonen på högvarv. Värvningar dit, förlorade spelare hit! Spelarlöner till vänster och förbannade ägare höger! Spännande tider helt enkelt! Men hur som helst så börjar ett lag ta vid med spännande nyförvärv och gamla rävar. Så tänkte härmed presentera laget ! Med viss reservation för förändringar!


Mördaren - Vänsterforward
Beryktad målgörare på vänsterflyen med en jävla tendens att åka i kringlor kring hela motståndarlaget. Är även grym på passningspelet. Under NHL 09 så stoltserade han med 2279 mål och 2023 assist på enbart 1404 matcher. Vilket är beundransvärt.

Lyttbacka - Högerforward
Gör sitt bästa på att reta upp motståndarna med diverse omoraliska glitchmål. Hittils har han lyckats rätt bra. På meritlistan har han 3100 mål och 1364 assist på 1481 matcher. Utöver det en hygglig VS-ranking på plats 173!

Jonas326 - Center/Forward
Nyförvärv som kommer direkt från VS-delen av spelet där han har gjort sig ett namn. Har potential att bli en riktig storspelare bara han kommer in i OTP-kläderna. Har en beundransvärd VS-rank på plats 85 vilket gör honom för tillfället till Sveriges högst rankade.

Franzis SWE - Vänsterforward
Vårat andra nyförvärv som i likhet med Jonas i allra största grad spelat VS-matcher, men känner nu alltså ett sug även på OTP:n. Även han rankas väldigt högt med en 138:e plats, vilket ger honom en bronspeng på rankingen inom Sverige.

Bait19 - Center/Vänsterforward
Vår käre bait som gör ett gediget jobb som defensivt och offensivt. En viktig kugge som alltid leverar. Har en stabil poängskörd på 1794 mål och 1641 assist under 1887 matcher.

Bonie83 - Vänsterback
Duktig i huvudsak offensiv back som förhoppningsvis ska smälla in lite baljor.

Touring - Vänsterback
Stabil riktigt duktig back med en skarpladdad bössa. Även han nyförvärv inför i år. Har hittils imponerat stort!


Detta är alltså den spikade truppen. Men vi är alltid öppna för värvninar! Intresserad? Kontakta Lyttbacka på Xbox Live! Vi behöver i synnerhet målvakter och backar!
Viva La Resistance!
lyttbacka
lyttbacka
Admin

Namn : Urban Slobovich
Tröjnummer: : 44
Position: : Högerforward
Antal inlägg : 246
Age : 31

https://laresistance.swedishforum.net

Back to top Go down

Share this post on: redditgoogle

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum